Pikapolonica | Maribor | Supernova Qlandia

Zabavna prodajalna s čudovitimi otroškimi oblačili, igračami, ki se jih ne boste naveličali, in drugimi pripomočki za otroke in dojenčke.

Pikapolonica

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Otroci

Za otroštvo, zaznamovano z nasmehom

Pikapolonica je trgovina, ki v prodajalnah po Sloveniji skrbi, da na enem mestu najdete vse za otroke. Naj vaši mali sončki osvajajo prve korake v čudovitih športnih copatih, modnih kompletih s kapuco ali poletnih kratkih hlačah ter naj s praktičnimi previjalnimi mizami, pripomočki za dojenje, stolčki za hranjenje in udobnimi otroškimi posteljicami vsak skupni trenutek postane brezskrben. Z bogato ponudbo otroških avtosedežev, otroških vozičkov in previjalnih torb v spletni trgovini Pikapolonica in v poslovalnici nakupovalnega centra Supernova Qlandia Maribor bodo najmlajši varni na vsaki poti, na katero se boste skupaj podali. V trgovini najdete najrazličnejše dodatke za otroke vseh starosti in za nove ali izkušene starše, ki bodo našli izdelke visoke kakovosti, s katerimi bodo ustvarjali čudovito otroštvo in nepozabne spomine nanj.

Prodajalna ima za vas vedno v zalogi najrazličnejšo otroško opremo in dodatke po odlični ceni. Ker pa z otrokom ne pride le odgovornost, temveč predvsem neizmerno veselje, vam nudijo tudi najrazličnejše igrače in pripomočke za igro. Otroške kocke, lesene punčke in druge družabne igre, ki jih najdete v Pikapolonici, bodo poskrbele za neizmerno veselje, ki vas bo še bolj povezalo, in nezamenljiv otroški smeh, ki bo preplavil vaš dom.

 

 

 

 

Pikapolonica – Sreča za majhne in velike

Pikapolonica je s 33 otroškimi prodajalnami prisotna po vsej Sloveniji, s spletno prodajo pa svojo prisotnost širi tudi izven slovenskih meja. Prijetno nakupovalno okolje, prijazni in strokovni prodajalci ter široka ponudba skrbijo za lepše otroštvo najmlajših in zadovoljstvo njihovih staršev.

Izdelki v ponudbi trgovine Pikapolonica so varni, kakovostni in v skladu z vsemi standardi, ki veljajo na evropskem trgu. Pri izboru prodajnega programa vedno upoštevajo medicinsko in pedagoško plat razvoja otroka, trenutne svetovne trende ter želje in zahteve kupcev. Posebne ugodnosti pri nakupu namenjajo članom kluba zvestobe. Imetniki klubske kartice Pikapolonica nakupujejo po še bolj ugodnih klubskih cenah ter so deležni številnih akcij in ugodnosti, darilo ob otrokovem rojstnem dnevu ter posebne ugodnosti v času nosečnosti.

Novice
E-letak
Izšel je nov oktobrski E-letak!
Velja do: 1. november 2021

Da boste pripravljeni na hladnejše jesenske dni, smo za vas pripravili e-letak izdelkov za zdravje in nego otroka ter toplejša oblačila in obutev.

Za varne in dolge poti pa izberite avtosedeže in otroške vozičke priznanih blagovnih znamk.

Obiščite prodajalne Pikapolonica ali si ponudbo oglejte na pikapolonica.si

Številne ugodnosti
Knjižica s kuponi ugodnosti
Velja do: 31. december 2021

Obiščite prodajalne Pikapolonica in prejmite knjižico s kuponi ugodnosti za nosečnice in mamice z dojenčki.

V knjižici najdete veliko kupončkov za ugodnejši nakup avtosedežev, vozičkov, pohištva, pleničk in še in še!

Za ogled knjižice kliknite tukaj: https://www.pikapolonica.si/knjizica-za-nosecnice-in-mamice-z-dojencki.

Knjižica velja do 31. 12. 2021 v prodajalnah Pikapolonica ali na pikapolonica.si.