Telemach | Maribor | Supernova Qlandia

Izberite najnovejši mobilni telefon in ga z vezavo naročniškega razmerja kupite po najbolj ugodni ceni. Telemach prinaša najboljšo ponudbo za televizijo, internet in mobilno telefonijo.

Telemach

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Paket telekomunikacijskih storitev po vaši meri v poslovalnici Telemach

Najboljša ponudba televizije, interneta in neomejene mobilne telefonije vas čaka v poslovalnici Telemach. S paketi po meri boste za telekomunikacijske storitve plačali manj in uživali več. Obiščite poslovalnico Telemach v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Maribor, kjer vam bodo prijazni svetovalci pomagali poiskati rešitev, ki najbolj odraža vaše želje, potrebe in uporabniški profil.

V poslovalnici si lahko ogledate tudi najnovejše pametne telefone priljubljenih znamk iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Sony, Xiaomi in številnih drugih. Odločite se za prestop v najboljše mobilno omrežje Telemach in si z vezavo na obroke zagotovite odličen mobilni telefon po akcijski ceni. Sklenite naročniško razmerje mobilne telefonije, ohranite svojo mobilno telefonsko številko in s paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ uživajte v neskončnih pogovorih, brskanju po mobilnem internetu ter drugih personaliziranih storitvah po izjemno ugodni ceni.

Povežite se v omrežje GIGA z izjemno hitrostjo prenosa podatkov do 1 Gbps, naročite se na vrhunske video storitve EON ter izberite TV programsko shemo z najljubšimi TV-programi. Združite vse svoje mobilne in fiksne storitve v en naročniški paket in privarčujte še več! Bodite vedno povezani in s storitvami Telemach uživajte v zabavi kjerkoli in kadarkoli. Naj se vaš svet telekomunikacij nikoli ne ustavi.

Telemach – NAJ omrežje v Sloveniji

Telemach je priljubljen ugoden ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivosti HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopen na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na trgu, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije se Telemach lahko ponaša s storitvami najvišje kakovosti, ki zanesljivo zagotavljajo številnim zadovoljnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.

Telemach svojim uporabnikom prinaša najboljše mobilno omrežje v Sloveniji, saj so ga rezultati testiranj postavili na prvo mesto tako pri najboljši pokritosti prenosa podatkov kot pri najboljši pokritosti z omrežjem 4G/LTE in najboljši dostopnosti podatkovnega omrežja. Raziskava Trusted Brands pa je leta 2018 Telemach razglasila za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta v Sloveniji.