Vitapur | Maribor | Supernova Qlandia

Visokokakovostni izdelki za dom po odlični ceni za življenje najvišje kakovosti.

Vitapur

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Popusti
Do -70%
Vitapurjevi poletni sezonski popust
Velja do: 2. avgust 2021

Prihranite od 40 % pa kar do 70 % in izbirajte med več kot 1000 izdelki: vzglavniki in ležišči, posteljnino Svilanit, potovalnimi kovčki Scandinavia, različnimi nahrbtniki NES in kakovostno posodo Rosmarino. Ležišča pa vam ponujamo že za 119,94 €. NE spreglejte tudi čudovitih najnovejših plažnih torb Svilanit, podlog za plažo ali kampiranje in plažnih brisač, ki bodo vaše poletje še polepšali. Pohitite, zaloge že krepko pojenjajo, zato vabljeni v Vitapur!

Vaš dom, vaš tempelj

Doma je najlepše. Da tako tudi ostane, vam v trgovini Vitapur v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Maribor nudijo izdelke in dodatke, s katerimi bo vaše življenje boljše in lepše. Izdelki najvišje kakovosti vam omogočajo vse, kar vam udobje doma lahko ponudi v estetski in uporabni obliki. Odkrijete lahko odlične dekorativne pekače, nože in druge izdelke kuhinjskega programa, s katerim boste osvojili vsak recept, od kuhe preprostih testenin ali juh do peke kruha in najzahtevnejših sladic. Da bo vaša spalnica postala sinonim za udobje, nudijo udobna ležišča in nadvložke ter mehke odeje, vzglavnike in posteljnine, s katerimi se lahko poslovite od nespečnosti in odkrijete nezamenljive učinke kakovostnega spanja. Z bogato ponudbo tekstila za dom pa poleg bombažne posteljnine odkrijete tudi mehke kopalniške brisače in brisače za na plažo.

Vitapur z bogato ponudbo ponuja vse za dom, vrt in prosti čas na enem mestu. Bogata ponudba mednarodno priznanih blagovnih znamk, kot so Vitapur, Vitapur Family, Hitex, Rosmarino, Scandinavia Travel, Scandinavia tools, Svilanit in druge, zagotavlja, da najdete izdelke po meri svojega doma. Kakovostne izdelke si lahko v rednih akcijah zagotovite tudi po odličnih cenah in tako dodatno prihranite. Vabljeni, da si ponudbo spletne trgovine Vitapur ogledate v trgovini v Mariboru, kjer vam bodo zaposleni s strokovnim znanjem znali priskočiti na pomoč.

Vitapur – strast do boljšega bivanja

Vitapur že od leta 2005 predstavlja vodilno blagovno znamko na področju izdelkov za dom. Pod blagovno znamko Vitapur se redno razvijajo vrhunski izdelki, ki sledijo sodobnim trendom ter zagotavljajo najboljše po zelo ugodni ceni. Bogato ponudbo Vitapur lahko poiščete v 17 prodajalnah v Sloveniji ter v spletni trgovini.

Znamka Vitapur deluje pod sloganom »Passion for living«, s katerim podjetje odraža svojo strast do boljšega bivanja. Vse, kar počne, počne s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudi le najboljše. Poslanstvo znamke Vitapur je razvijati izdelke, ki ljudem dvigujejo kakovost življenja. Vsem izdelkom v ponudbi je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri podjetju Vitapur se zavzemajo za povečanje ponudbe izdelkov iz naravnih materialov in ne sprejemajo kompromisov pri kakovosti.

Ne zamudite številnih rednih akcij v trgovini Vitapur, kot so Staro za novo, Veliki sezonski popusti in Totalne odprodaje. Tako si boste zagotovili izdelke najljubših znamk še ugodneje.