Zavas | Maribor | Qlandia

Specializirana trgovina za delovna in zaščitna oblačila nudi kakovostne izdelke, s katerimi ste na delovnem mestu varni.

Zavas

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 20.00
torek 09.00 - 20.00
sreda 09.00 - 20.00
četrtek 09.00 - 20.00
petek 09.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Ostalo
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Ostalo

Ponudba, s katero ste vedno v varnih rokah

Varnosti na delu ne smemo jemati kot samoumevno, saj se lahko nesreča zgodi ravno, ko jo najmanj pričakujemo. Zato imajo v trgovini Zavas pomembno poslanstvo, ki ga izpolnjujejo resno in s strokovnim pristopom. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Qlandia Maribor nudi najrazličnejša delavska oblačila najvišje kakovosti, ki vas zavarujejo na vsakem koraku in pri vsakem delu. Z delovnimi oblekami, zaščitnimi rokavicami, čevlji, čeladami in očali ali vizirji boste resnično zavarovani od glave do pet pri vsakem opravilu. Kosi delovnih oblačil mednarodno priznanih blagovnih znamk pa vam poleg varnosti zagotavljajo tudi gibljivost in udobje, s katerima boste lahko svoje delo nemoteno in odlično opravljali.

Trgovina Zavas nudi vse kose zaščitnih delovnih oblačil za vaše podjetje ali storitev. Kot ekskluzivni ponudnik priznanih znamk ponuja resnično enkratno in kakovostno opremo, s katero opremlja najrazličnejše stroke. O odlični ponudbi in storitvi jasno govori tudi mednarodni uspeh podjetja, ki se uspešno širi po tujini, kjer mu zvesti kupci zaupajo in se v trgovine vedno znova vračajo po kakovostna delovna in zaščitna oblačila.